Press

Visionite utökar sin närvaro med nytt kontor i Västerås 

Visionite, det ledande IT-konsultbolaget som är känt för sin marknadsledande ersättningsmodell och starka sammanhållning, meddelar nu öppnandet av sitt 16:e kontor i Sverige. Det nya kontoret i Västerås markerar en betydande milstolpe i företagets fortsatta tillväxtstrategi och kommer att ledas av den erfarna ledaren Elin Steinvall, som tillträder som lokal VD. 

Läs mer

Möt vår HR-chef Magdalena Persson

Magdalena har arbetat i IT-konsultbranschen i många år och byggt upp en imponerande karriär. Hon är norrlänningen som efter 12 år söderut flyttade tillbaka till Umeå och arbetar nu som HR-chef på vårt huvudkontor. Hon har en bred erfarenhet inom HR och rekrytering och har tidigare haft roller som IT-rekryterare, Team Lead, HR nationellt och internationellt.

Läs mer

Gävle, nu kommer vi!

Som ledande aktör inom IT-konsultbranschen är Visionite stolta över att meddela etableringen av ett helt nytt kontor, denna gång i Gävle. Med erfarenhet inom IT-branschen och rekrytering tillträder ingen mindre än Johan Windeborg som lokal VD för det nya kontoret.

Läs mer
Press

Visionite öppnar kontor i Halmstad 

Tillväxtresan fortsätter och vi kan stolt meddela att vi öppnar ett helt nytt kontor i Halmstad! Att Halmstad är den perfekta platsen för vårt nya kontor råder det inga tvivel om. Staden har ett starkt näringsliv med mycket attraktiv kompetens på marknaden.

Läs mer

Erik Pålsson – Head of Bid Management

Sedan starten 2018 har Visionite haft en häpnadsväckande omsättningstillväxt på 2000%. Denna imponerande prestation har lett till en etablering av kontor i femton städer i Sverige, samt även i grannländerna Norge och Finland. I dagsläget har bolaget över 450 IT-specialister och gått från 0-440 miljoner i omsättning på fem år. Nu förstärks framgångsresan med en ny topprekrytering, Erik Pålsson, i rollen som Head of Bid Management.

Läs mer

Karlstadskontorets nya VD – Rebecca Bly 

Med en gedigen erfarenhet inom försäljning, rekrytering och djup förståelse för den lokala IT-marknaden i Karlstad tar Rebecca Bly över rodret som VD för Karlstadkontoret.

Läs mer
Press

Visionite öppnar i Helsingfors

Visionite fortsätter att växa och etablerar sig nu i Finland.  Sedan starten 2019 har Visionite befunnit sig på en enastående tillväxtresa med femton orter runtom i Sverige.  Visionite består idag av mer än 400 medarbetare och nu har vi som målsättning att göra en liknande resa även i Finland!

Läs mer

Fredrik Bardon – Ansluter som COO i Stockholm  

Fredrik Bardon har utvecklat och utmanat konsultbranschen de senaste 14 åren och ansluter nu till Visionite med erfarenhet och kompetens som få på marknaden kan mäta sig med.   

Läs mer
Totalt 15 nyheter

1 2