Hållbar digitalisering

Väl fungerande och säker IT är idag avgörande för att vårt samhälle ska fungera. Med digitaliseringens enorma potential har vi möjlighet att påverka och utveckla ett mer hållbart samhälle.

Vi på Visionite är med och bidrar till en hållbar utveckling genom att stötta våra kunder i den digitala omvandlingen där vi erbjuder innovativa och säkra IT-lösningar som förenklar och förbättrar människors vardag.

Engagemang och välbefinnande i fokus

För oss är det viktigt att vara en arbetsgivare som ger våra medarbetare utrymme och möjlighet till livsbalans mellan arbete och fritid. Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna engagemang och erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter.

Vi förändrar branschen

Vi är övertygade om att vi med fler perspektiv kan skapa mer innovativa lösningar och fatta bättre beslut som gör oss mer framgångsrika. IT-branschen har sedan långt tillbaka haft utmaningar kopplat till jämställdhet. Vår ambition är att fokusera på vad vi faktiskt kan bidra med – och se till att vi också gör det. Vi är stolta över att vi på Visionite utmanar branschen och att vi idag har en övervägande del kvinnor i ledande positioner. Och såklart handlar det om mer än bara siffror. Vi strävar alltid efter att skapa jämställda arbetsplatser, detta genom att rekrytera kompetensbaserat och eftersträva en balans mellan köns- och åldersfördelning. Vår företagskultur präglas av att alltid, på riktigt, se människan bakom. Där är inkludering en självklar del av vår vardag.

Vill du veta mer om oss?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.