Vi erbjuder tjänster inom

Vi på Visionite strävar efter att vara branschens bästa leverantör av IT tjänster. Med vår plattform attraherar vi branschens vassaste konsulter och kan därmed erbjuda dig som kund effektiv lösning av hög kvalitet.

Systemutveckling

Våra erfarna IT-specialister  bygger robusta och innovativa lösningar. Vi utvecklar smarta system som kan anpassas i takt med dina affärsbehov.

Projektledning

Våra projektledare har lång erfarenhet och stor kunskap i projektmetodik. Vi applicerar de agila verktyg som bäst gynnar din affär.

Förändringsledning

Våra IT-specialister guidar din organisation genom såväl CRM-implementering som beteendeförändring hos ledare och användare.

Test

Vi hjälper din organisation med prestandatest, säkerhetstest och tillgänglighetstest som identifierar utmaningar – innan de blir ett problem.

IT-säkerhet

Skydda din verksamhet från cyberhot. Våra IT-specialister  guidar dig genom tillsyn och administration av säkerhetsprocesser i din organisation.

Automatisering

Frigör resurser och ta ett helhetsgrepp om komplicerade processer med automatisering. Vi hjälper dig genom kartläggning och implementering.

Arkitektur

Systemarkitektur handlar om att hitta rätt dimension och balans i lösningen. Våra arkitekter guidar dig till rätt lösning för din organisation.

Molnplattformar

Flexibla, effektiva och innovativa molnlösningar som stärker din organisation. Vi hjälper dig med implementering och flytt, utveckling och support.

Vill du veta mer om vilka tjänster vi erbjuder?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Medarbetar-porträtt

“Jag var nyfiken på den framåtanda och energi som finns i bolaget. Sedan var lönemodellen väldigt attraktiv. Jag har under flera år funderat i banorna på att starta eget, men ryggat för den  administration det skulle innebära” – Mattias Fält, systemutvecklare, Umeå.

Läs mer

Lär känna våra kontor – från norr till söder

Vi finns idag på 16 orter runt om i landet. Våra kontor är för oss en mötesplats där vi umgås, har roligt och delar kunskap.

Läs mer

Tillsammans skapar vi en mer hållbar framtid

Läs mer