Vi är glada att kunna meddela att Visionites huvudkontor i Umeå nu har flyttat in i nya, inspirerande lokaler. Strax intill Kolbäcksbron, i den historiska industribyggnaden Sliperiet vid Strömpilen, hittar ni vårt nya kontor med en oslagbar utsikt över Umeälven. 

Med sina 1700 kvadratmeter erbjuder det nya kontoret gott om utrymme och faciliteter. Här finns allt från helt tysta zoner, telefon- och mötesrum till större gemensamma arbetsbord, utbildningssaler, co-workingytor och lounger. Dessutom finns spa med bastu och jacuzzi för avkoppling, samt flera övernattnings- och vilorum för våra medarbetare som behöver stanna över natten i samband med arbete eller event. 

                    71617143                

De nya lokalerna på Sliperiet är en symbol för vad Visionite står för – omtanke, livsbalans och hållbar utveckling. Visionen var att skapa en miljö som speglar företagets värderingar, där människor kan prestera sitt bästa samtidigt som de trivs och mår bra. Kontoret är mer än bara en arbetsplats, det är en plats där människor möts, delar idéer och växer tillsammans.

En arbetsplats där alla ska känna sig hemma

– Vi vill att alla våra medarbetare, oavsett var i landet de befinner sig, ska känna sig välkomna att arbeta från vårt huvudkontor i Umeå. Med de nya övernattningsrummen har vi nu möjlighet att erbjuda bekvämt boende för kollegor som behöver stanna över. Det här är en del av vår strävan att skapa en arbetsplats där alla känner sig hemma, kan arbeta fokuserat och samtidigt njuta av allt kontoret har att erbjuda, säger Mattias Matsson grundare och koncern VD Visionite.

“Vi värdesätter livsbalans och gemenskap, och därför har vi skapat utrymmen där vi kan umgås tillsammans.”
En titt in i Visionites nya kontor:

Välkommen till vårat kontor – en plats där arbete, välbefinnande och livsbalans möts i perfekt harmoni. 


Kontakt: 
Lovisa From, marknadskoordinator Visionite
lovisa.from@visionite.se
www.visionite.se 

Om Visionite: 
Visionite är ett ledande IT-konsultbolag som erbjuder en marknadsledande ersättningsmodell och intressanta uppdrag. Med en stark förankring i värden som snällhet och livsbalans strävar Visionite efter att skapa en trivsam arbetsmiljö där medarbetarna kan blomstra både professionellt och personligt. Med 16 kontor runt om i Sverige fortsätter Visionite att leverera högkvalitativa IT-lösningar till sina kunder och stärka sin närvaro på marknaden.

Gå tillbaka