Gävle

Vårt kontor i Gävle hittar ni på DoSpace, med kreativa och flexibla lokaler i centrala Gävle. Tillsammans med våra kollegor i Sundsvall bildar vi region södra Norrland där vi idag är över 60 seniora IT-specialister. Vi besitter senior kompetens framför allt inom systemutveckling och arkitektur. Vi har också expertis inom bland annat test, testledning, krav och projektledning.

 

Läs mer

Göteborg

Vi startade upp vår Göteborgskontor under 2020 och är idag ett glatt gäng på 65 personer. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på 300 kvm mitt på avenyn, med närhet till bra restauranger, kollektivtrafik och parkering. Vi arbetar mestadels med mjukvarunära projekt med tyngd på systemutveckling, men har också specialister inom management och projektledning.

Våra kunder verkar främst inom privat sektor i olika typer av branscher, så som tech, automotive och medtec. Många av av våra konsulter arbetar inom projekt som vi i vardagen stöter på, vilket vi tycker är väldigt roligt att se!

Läs mer

Halmstad

Landar du på Halmstad flygplats? Då är vårt kontor det första du möter! Vi huserar i stans största och modernaste kontorshotell, precis utanför citykärnan. Här har vi ljusa, luftiga lokaler med all modern utrustning du kan tänka dig. Perfekt för att skapa en inspirerande arbetsmiljö där vi kan trivas och utvecklas tillsammans.

Läs mer

Karlstad

Mitt i hjärtat av Karlstad, på Drottninggatan 10, ligger vårt Karlstadkontor. Här sitter vi i en nyrenoverad takvåning på cirka 290 kvm. Vi vill att kontoret ska skapa en trivsam känsla med plats för både umgänge och att arbeta ostört. I vår lokal har vi öppna kontorslandskap med skrivbordsplatser, fokusrum, små grupprum och konferensrum.
Vi har även en mysig loungeplats där vi exempelvis samlas kring förmiddagskaffet eller en inspirerande frukost-föreläsning. Dessutom kan du njuta av solens strålar på våra två härliga balkonger.

 

Läs mer

Linköping

Vårt Linköpingskontor ligger centralt beläget på Drottninggatan 23 med närhet till restauranger och affärer samt med bra förbindelse via lokaltrafik. Vi sitter i en charmig byggnad och på kontoret finns en lounge för gemenskap, konferensrum och samtalsrum.

Läs mer

Luleå

Under hösten 2022 slog vi upp portarna för vårt nya Luleåkontor. Vårt kontor hittar ni på Nygatan 11, mitt i centrala Luleå.  IT-branschen är stark i Luleå och vi är redan över 20 seniora IT-specialister som tillhör vårt kontor.

Läs mer

Malmö

Vårt Malmökontor hittar du centralt beläget på Norra Vallgatan 72. Vi startade upp i Malmö under hösten 2022 och är idag över 10 seniora IT-specialister hos oss.

Läs mer

Stockholm

Stockholmskontoret hittar du på S:t Eriksområdet på Kungsholmen. Här sitter vi i stora, nyrenoverade lokaler som ger den där ”här vill jag hänga”-känslan.

På kontoret jobbar våra seniora IT-specialister med att utveckla komplexa system och webbapplikationer. Vi jobbar med kunder i både privat- och offentlig sektor inom branscher som bank, finans, telekom, medicin och retail.

Tillsammans med våra kunder levererar vi IT-lösningar genom modern teknik som påverkar tusentals människor i samhället – det tycker vi är häftigt!

Läs mer

Umeå

Strax intill Tegsbrons norra fäste står det Umeå-kända Thulehuset – ett av Umeås högsta byggnader med utsikt över Umeälven. Det är här du hittar Umeåkontoret!

Umeåkontoret är Visionites huvudkontor och det är här vi har våra rötter. Vi är ett gäng snälla människor på 60 personer som erbjuder alla typer av IT-lösningar inom både offentlig- och privat sektor.

Läs mer

Sundsvall

Vårt Sundsvallskontor ligger mitt på stora torget, strax intill stadshuset i centrala Sundsvall. Vi är cirka 50 seniora IT-specialister, med tyngd inom systemutveckling och arkitektur. Vi har också kompetenser inom bland annat test, testledning, krav och projektledning.

 

Läs mer

Uppsala

Vårt Uppsalakontor ligger högst upp i forumkvarterets galleria. Lokalen är nyrenoverad med flera öppna sällskapsytor. Kontoret startades upp under hösten 2022. Vi är i dagsläget över 10 seniora IT-specialister som tillhör vårt kontor.

Läs mer

Västerås

Vårt Västeråskontor hittar ni på Slottsgatan 27, ett stenkast från vackra Svartån. Här finns det alltid utrymme att komma förbi på en kopp kaffe eller njuta av utsikten över Västerås från någon av takterrasserna. Vi har ett nyrenoverat och fräscht kontor med tillgång till flera mötesrum. 

Läs mer

Åre

Årekontoret sitter ett härligt gäng på sex konsulter i vackra Produkthuset med utsikt mot både Åresjön och skidbacken, som används filitigt av konsulterna som brukar ta några åk i “åtta-i-åttan” innan jobbet eller avsluta dagen lite tidigare för att hinna med  några eftermiddagsåk.

Läs mer

Örebro

Vårt Örebrokontor finner du i Behrnhuset, centralt beläget i Örebro nära Södra Station. Kontoret ligger på 11:e våningen med fin utsikt över hela staden. I Örebro är vi ca 30 seniora IT-specialister som arbetar mot olika branscher inom både privat- och offentlig sektor.

Läs mer

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik sitter vi på Centralesplanaden 18 i ljusa och fräscha lokaler.  Vi är i dagsläget 15 seniora IT-specialister inom bland annat systemutveckling, test och projektledning. Vi planerar att växa och bli ännu fler kompetenta IT-specialister.

Läs mer

Östersund

Vårt Östersundskontor ligger i hjärtat av Östersund med utsikt mot Stortorget. Här sitter vi i moderna och nyrenoverade lokaler på närmare 300 kvm. Vi startade upp under 2020 och är idag ett glatt gäng på 35 personer. De flesta av oss utgår från Östersund och en del från Åre.

Vi har lyckats knyta till oss några av Östersunds mest kompetenta IT-specialister som jobbar både mot privat- och offentlig sektor, inom bland annat systemutveckling, projektledning, iOS och arkitektur.

Läs mer

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.