Som ledande aktör inom IT-konsultbranschen är Visionite stolta över att meddela etableringen av ett helt nytt kontor, denna gång i Gävle. Med erfarenhet inom IT-branschen och rekrytering tillträder ingen mindre än Johan Windeborg som lokal VD för det nya kontoret.

Jag tror att människor mår bra i sin arbetssituation när de har möjlighet att påverka hur den ser ut, och det är precis det som vi på Visionite erbjuder genom kombinationen av vår företagskultur och flexibla ersättningsmodell.

 

– Johan Windeborg,VD Visionite Gävle.

 

Med mycket attraktiv kompetens på marknaden och en ökad efterfrågan efter våra tjänster är nya kontoret i Gävle är en viktig milstolpe för oss berättar grundare och koncern-VD Mattias Matsson.

Nya kontoret blir beläget på Norra Kungsgatan och fastighetsägaren Diös utvecklar ytan med hållbarhet som en viktig ledstjärna. Ett centralt läge stod högt upp på prioriteringslistan, både för att kunna erbjuda medarbetarna tillgänglighet och livskvalitet, men också för att finnas nära kunderna. Inflyttning beräknas ske i början av februari 2024, något som Johan ser framemot.

– Vi har en spännande resa framför oss, och med vårt alldeles egna kontor är vi så otroligt redo för att bygga vidare på Gävles bästa arbetsplats, säger Johan.

Nu har det gått några månader – hur känns det att vara VD för kontoret i Gävle?  
– Det är en otroligt spännande och varierande roll. Jag tycker att det är superkul att vara länken mellan våra kunder och konsulter, och se till att båda parter blir nöjda. Utan att låta alldeles för reduktionistisk så är min roll egentligen väldigt enkel – jag skapar förutsättningarna för mina kollegor och medmänniskor att må bra! Det i sin tur innebär allt från att skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och medarbetare, till att hitta roliga uppdrag och kanske även att spöa resten av kontoret i tv-spel till morgonkaffet.

Varför är livsbalans viktigt?  
– För mig är det viktigt att inte på förhand definiera för en annan människa vad livsbalans innebär, utan det är ett begrepp som var och en av oss kommer tillskriva olika mening. Det kan innebära att arbeta färre timmar, bädda ekonomiskt inför en avslappande pension eller att undvara fredagseftermiddagen till att börja lära sig ett nytt ramverk. Det kan likaså betyda att en konsult vill vara fullt belagd i ett spännande uppdrag för att till sommaren kunna åka på en efterlängtad Jorden-runt-resa med familjen. Valet är inte mitt eller bolagets, det är konsulternas, förklarar Johan.

Kontakta oss idag för att få veta mer! 

Kontakt: 
Johan Windeborg, VD Gävle

070-428 47 47 
johan.windeborg@visionite.se
www.visionite.se 

Gå tillbaka