– Att satsa på våra medarbetare och erbjuda dem en fantastisk lönemodell, roliga och intressanta uppdrag, men aldrig tumma på våra värdeord livsbalans och snäll tror jag är anledningen till framgångarna i Karlstad.   

 

– Rebecca Bly, VD Visionite Karlstad.

 

Med en gedigen erfarenhet inom försäljning, rekrytering och djup förståelse för den lokala IT-marknaden i Karlstad lämnar Rebecca Bly rollen som affärschef för att ta vid rodret som VD för Karlstadkontoret.  

Kontoret har nyligen firat 1 år och har på denna korta tid gått från 0-11 genomsnälla kollegor. Framgångsresan resulterade snabbt i ett behov av större kontorsyta, så från och med årsskiftet återfinns nya kontoret mitt på Drottninggatan i Karlstad. Ett 300kvm anrikt kontor med mysiga braskaminer och två stora balkonger. Att placera nya kontoret i stadens hjärta är ett strategiskt viktigt beslut som inte bara stärker vår närvaro utan också skapar en fin arbetsmiljö som främjar livsbalans och flexibilitet menar Rebecca.

Att satsa på våra medarbetare och erbjuda dem en fantastisk lönemodell, roliga och intressanta uppdrag, men aldrig tumma på våra värdeord livsbalans och snäll tror Rebecca är anledningen till framgångarna i Karlstad. Vidare berättar Rebecca att de har många lokala kundsamarbeten där kunder själva ringer och efterfrågar den kompetens som våra IT-konsulter besitter.  

Nyfiken att veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa er verksamhet i Karlstadsregionen? Tveka inte att höra av dig!  

Kontakt: 
 
Rebecca Bly  

0708110809 
rebecca.bly@visionite.se 

www.visionite.se 

Gå tillbaka