Åre-kontoret

På Årekontoret sitter ett härligt gäng på sex konsulter i vackra Produkthuset med utsikt mot både Åresjön och skidbacken, som används filitigt av konsulterna som brukar ta några åk i “åtta-i-åttan” innan jobbet eller avsluta dagen lite tidigare för att hinna med  några eftermiddagsåk.

Livsbalans

För oss är livsbalans A och O. Vi är övertygade om att våra medarbetare blir långsiktiga och presterar bättre om vi erbjuder och uppmanar till en bra balans mellan arbete och fritid.

På Årekontoret kan en fantastisk möjlighet att komma närmare friluftslivet och fjällen kombineras med attraktiva karriärmöjligheter och spännande uppdrag.

“För vissa handlar livsbalans om att vara först på plats i VM8:an för att hinna med några åk innan morgonmötet, för andra handlar det om att kunna skapa fina förutsättningar för sig själv den dagen man går i pension”

Möt Östersunds VD – Christian Olsson

Christian är ansvarig VD för våra kontor i Östersund och Åre.

Hur är det att jobba som VD på Visionite och driva regionen? 

Det absolut bästa med mitt jobb är att få möjlighet att arbeta med några av Östersunds vassaste IT-specialister, att dem dessutom är genomsnälla och härliga människor gör jobbet ännu roligare! Det är även dessa människor som är grunden till den familjära och fina känsla vi har på kontoren i Östersund och Åre. Minst en gång per dag sätter jag mig och tittar på alla foton över våra anställda, det ger mig en enorm energi och glädje att fortsätta sträva efter att vara regionens absolut bästa arbetsgivare. Att sedan ha förmånen att driva ett expansivt bolag i en tillväxtregion som Jämtland är otroligt inspirerande. Vi vet att en stor utmaning i regionen är kompetensbristen bland annat inom IT. Att då få möjlighet att erbjuda företag och organisationer i regionen lokala IT-specialister känns både viktigt och bra, att vi även lyckas locka hit människor från andra delar av landet känns lite extra bra i en ur-jämtes hjärta.

Varför är livsbalans viktigt? 

En av de delar jag är mest stolt över att jobba på just Visionite är att vi alltid jobbar med människan i fokus. Vår ersättningsmodell skapar förutsättningar för varje individ att få mer Livsbalans. Sen är det inte min uppgift att definiera vad livsbalans är för mina anställda, för vissa handlar det om att vara först på plats i VM8:an för att hinna med några åk innan morgonmötet, för andra handlar det om att kunna skapa fina förutsättningar för sig själv den dagen man går i pension. Eller varför inte unna sig själv att vara ledig i tre månader över sommaren då uppdraget ändå tar slut under våren. Möjligheterna finns där och det är upp till våra konsulter att själva definiera vad som är Livsbalans för just dom!

Hur skulle du beskriva framtidsplanerna för regionen? 

Möjligheterna är oändliga i regionen och en av dom saker jag älskar med mitt jobb är när jag träffar människor som inte är uppvuxna i Jämtland men som nu planerar att ta med sig familjen och flytta upp då man vill komma närmare friluftslivet och fjällen. Att då även kunna erbjuda attraktiva karriärmöjligheter och spännande uppdrag känns otroligt bra. Sen ska vi fortsätta med att anställa snälla och duktiga medarbetare och hitta utmanande uppdrag till dessa. Fortsätter vi med det så är jag helt övertygad om att vi på sikt kommer bli en av branschens största aktörer i regionen och den bästa arbetsgivaren för IT-specialister.

Åre

Christian Olsson

VD Östersund/Åre 070-880 58 84 christian.olsson@visionite.se

Teodor Peterson

Affärschef 070-272 09 32 teodor.peterson@visionite.se

Caroline Jonsson

Affärschef 072-2301455 caroline.jonsson@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.