Gävle-kontoret

Vårt kontor i Gävle hittar ni på DoSpace, som ligger centralt beläget i kreativa och flexibla lokaler. Här brukar vi samlas för after works och olika aktiviteter som bidrar till en härlig sammanhållning och livsbalans.

Tillsammans med våra kollegor i Sundsvall bildar vi region södra Norrland där vi idag är över 60 IT-specialister. Vi arbetar med kunder i både privat- och offentlig sektor inom branscher som bank, finans, telekom, tillverkande industri och retail. Vi besitter senior kompetens framför allt inom systemutveckling och arkitektur. Vi har också expertis inom bland annat test, testledning, krav och projektledning.

Möt vår VD – Johan Windeborg

Johan är VD och driver vårt Gävlekontor som idag har cirka 10 medarbetare.

Hur är det jobba som VD på Visionite och driva vårt Gävlekontor? 

Det är en otroligt spännande och varierande roll. Jag tycker att det är superkul att vara länken mellan våra kunder och konsulter, och se till att båda parter blir nöjda. Utan att låta alldeles för reduktionistisk så är min roll egentligen väldigt enkel – jag skapar förutsättningarna för mina kollegor och medmänniskor att må bra! Det i sin tur innebär allt från att skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och medarbetare, till att hitta roliga uppdrag och kanske även att spöa resten av kontoret i tv-spel till morgonkaffet.

Varför är livsbalans viktigt? 

För mig är det viktigt att inte på förhand definiera för en annan människa vad livsbalans innebär, utan det är ett begrepp som var och en av oss kommer tillskriva olika mening. Det kan innebära att arbeta färre timmar, bädda ekonomiskt inför en avslappande pension eller att undvara fredagseftermiddagen till att börja lära sig ett nytt ramverk. Det kan likaså betyda att en konsult vill vara fullt belagd i ett spännande uppdrag för att till sommaren kunna åka på en efterlängtad Jorden-runt-resa med familjen. Valet är inte mitt eller bolagets, det är konsulternas.

Jag tror att människor mår bra i sin arbetssituation när de har möjlighet att påverka hur den ser ut, och det är precis det som vi på Visionite erbjuder genom kombinationen av vår företagskultur och flexibla ersättningsmodell.

Vad motiverar dig? 

Jag valde att arbeta på Visionite för att jag ville bygga en arbetsplats där vi alla känner att vi verkligen kan vara oss själva. Det finns exakt noll utrymme för att vara otrevlig och inte bete sig på ett bra sätt. På vårt kontor behöver ingen bära mask för att passa in. Mitt mål är att föra samman godhjärtade och engagerade människor som tillsammans uppmuntrar varandra att vara vårt bästa jag; om inte det är motivation nog att få mig upp på morgonen så vet jag inte vad! 😊

Är du nyfiken på oss? Tveka inte på att höra av dig!

 

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.