Göteborgs-kontoret

Göteborgskontoret startade upp under 2020 och vi är idag ett glatt gäng på 65 personer. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på 300 kvm mitt på avenyn, med närhet till bra restauranger, kollektivtrafik och parkering. Vi arbetar mestadels med mjukvarunära projekt med tyngd på systemutveckling, men har också specialister inom management och projektledning.

Våra kunder verkar främst inom privat sektor i olika typer av branscher, så som tech, automotive och medtec. Många av av våra konsulter arbetar inom projekt som vi i vardagen stöter på, vilket vi tycker är väldigt roligt att se!

Vårt kontor är en samlingsplats för våra medarbetare. En del jobbar från kontoret på heltid, medan andra kommer förbi när vi styr ihop en AW, spelkväll eller någon annan rolig aktivitet. Vi trivs att hänga tillsammans och hitta på roliga saker ihop. När vi inte håller till på kontoret har vi bland annat gått på ölprovning, kört frisbeegolf, go-kart eller åkt på skaldjurskryssning.

Möt Göteborgs VD – Maria

Maria är en glad göteborgare som var med och startade Visionites kontor under 2020. Kontoret har sedan dess gått från två till 65 medarbetare.

“Vi gör inte bara en bolagsresa – vi gör skillnad och förändrar en bransch som är ganska orättvis”

Hur är det är jobba som VD för Visionite Göteborg?

Det är för mig en ren lyx. Det kan låta klyschigt, men lever mitt bästa liv varje dag och jag älskar att gå till jobbet. Jag får spendera min vardag med bra människor som är duktiga på det dem gör, och då blir det väldigt kul!

Vad är du mest stolt över?

Att vi är med och gör skillnad, på riktigt. Vi har inte bara gjort en fantastisk bolagsresa, vi har också med och förändrar en bransch som är ganska orättvis.

Det som skiljer oss från stora delar av branschen är att vi helt transparanta med våra konsulter för vad deras arbete faktiskt är värt hos kunden och låter dem ta del av en större del av det värdet. Många har inte den transparensen och delar inte med sig vad projektet är värt eller vad de fakturerar för den enskilda konsulten. Vi har kunnat förändra livet för flera av våra medarbetare tack vare det vi erbjuder. Det tycker jag är fint!

Är du mer nyfiken på oss? Tveka inte att höra av dig eller kika förbi kontoret!

 

Göteborg

Maria Granath

VD – Göteborg 073-251 84 24 maria.granath@visionite.se

Madeleine Linge

Affärschef 0733-977711 madeleine.linge@visionite.se

Erik Hörnell

Försäljningschef 073-892 00 12 erik.hornell@visionite.se

Agnes Janson

Affärschef 070-880 02 72 agnes.janson@visionite.se

Vega Carlberg

Affärschef 072-710 30 01 vega.carlberg@visionite.se

Gustaf Hörnell

Affärsutvecklare 073-2302223 gustaf.hornell@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.