Halmstad-kontoret

Möt vår VD – Andreas Jonsson

Andreas har en gedigen erfarenhet av att arbeta med försäljning, kompetensförsörjning och ledarskap i regionen och startade upp vårt Halmstadskontor under augusti 2023.

Hur skulle du beskriva framtidsplanerna för regionen?

Jag har starka visioner om att bli regionens bästa arbetsgivare och växa tillsammans med regionens absolut snällaste IT-specialister. En kultur som fokuserar på gemenskap, utveckling och balans mellan jobb och fritid. Min främsta prioritering kommer alltid vara på konsulternas välmående på och utanför jobbet.

Till vår hjälp erbjuder vi marknadens bästa ersättningsmodell vilket skapar goda förutsättningar för att uppnå en optimal livsbalans.

Varför är livsbalans viktigt? 

Det är otroligt viktigt. Alla människor vill må bra och då är balansen mellan jobb och privatliv en superviktig faktor. Däremot, hur man definierar livsbalans är unikt från person till person. Därför känns det fantastiskt att kunna erbjuda en flexibel lönemodell som möjliggör just detta.

Vad inspirerar dig?  

Att få skapa en fantastisk arbetsplats tillsammans med snälla och genuina människor. Det är såklart också otroligt inspirerande att kunna erbjuda en modell som kan förändra livet för dem som väljer att vara med på vår resa.

Är du nyfiken på oss? Tveka inte på att höra av dig!

Vill du veta mer om branschens bästa modell?