Halmstad-kontoret

Landar du på Halmstad flygplats? Då är vårt kontor det första du möter! Vi huserar i stans största och modernaste kontorshotell, precis utanför citykärnan. Här har vi ljusa, luftiga lokaler med all modern utrustning du kan tänka dig. Perfekt för att skapa en inspirerande arbetsmiljö där vi kan trivas och utvecklas tillsammans.

Men håll i hatten! Efter sommaren flyttar vi till ett ännu större och mer centralt eget kontor mitt i smeten av Halmstad. Vi kan knappt bärga oss tills vi får visa upp våra nya lokaler och skapa en ännu mer dynamisk och kreativ arbetsplats.

Vill du veta mer om vårt kontor eller hur det är att jobba hos oss? Tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att höra från dig.

Möt vår VD – Andreas Jonsson

Andreas har en gedigen erfarenhet av att arbeta med försäljning, kompetensförsörjning och ledarskap i regionen och startade upp vårt Halmstadskontor under augusti 2023.

Hur skulle du beskriva framtidsplanerna för regionen?

Jag har starka visioner om att bli regionens bästa arbetsgivare och växa tillsammans med regionens absolut snällaste IT-specialister. En kultur som fokuserar på gemenskap, utveckling och balans mellan jobb och fritid. Min främsta prioritering kommer alltid vara på konsulternas välmående på och utanför jobbet.

Till vår hjälp erbjuder vi marknadens bästa ersättningsmodell vilket skapar goda förutsättningar för att uppnå en optimal livsbalans.

Varför är livsbalans viktigt? 

Det är otroligt viktigt. Alla människor vill må bra och då är balansen mellan jobb och privatliv en superviktig faktor. Däremot, hur man definierar livsbalans är unikt från person till person. Därför känns det fantastiskt att kunna erbjuda en flexibel lönemodell som möjliggör just detta.

Vad inspirerar dig?  

Att få skapa en fantastisk arbetsplats tillsammans med snälla och genuina människor. Det är såklart också otroligt inspirerande att kunna erbjuda en modell som kan förändra livet för dem som väljer att vara med på vår resa.

Är du nyfiken på oss? Tveka inte på att höra av dig!

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.