Karlstads-kontoret

Mitt i hjärtat av Karlstad, på Drottninggatan 10, ligger vårt Karlstadkontor. Här sitter vi i en nyrenoverad takvåning på cirka 290 kvm.

Vi vill att kontoret ska skapa en trivsam känsla med plats för både umgänge och att arbeta ostört. I vår lokal har vi öppna kontorslandskap med skrivbordsplatser, fokusrum, små grupprum och konferensrum.
Vi har även en mysig loungeplats där vi exempelvis samlas kring förmiddagskaffet eller en inspirerande frukost-föreläsning. Dessutom kan du njuta av solens strålar på våra två härliga balkonger.

Möt vår VD Rebecca Bly

I rollen som VD ansvarar jag tillsammans med vår affärschef Diana för vårt Karlstadkontor. I mitt jobb träffar jag IT-specialister & kunder för att bygga nätverk och knyta kontakt så att de ska känna till oss och vårt erbjudande.

Vad är det bästa med att jobba i din roll?
– Det bästa är att jag får möjligheten att träffa så många intressanta personer i Värmland och erbjuda vår modell och livsbalansen som den erbjuder. Jag uppskattar även möjligheten att få bygga upp team av konsulter som trivs med varandra. Vi har också en stor tillit till varandra oss kollegor emellan. Jag har en stark gemenskap med mina kollegor på andra orter runtom i Sverige som bara är ett samtal bort. Vi alla gillar att jobba med varandra på riktigt!

En viktig del på Visionite är livsbalans, varför anser du att livbalans är viktigt?
– Livsbalans viktigt för att få ihop livet, livet är inte bara jobbet. Att medarbetarna ska kunna påverka, ha flexibilitet och att organisationen har förståelse för hela livet, inte bara tiden man är på jobbet. Kommunikation och att på riktigt bry sig om varandra kommer man långt med.

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.