Linköpings-kontoret

Vårt Linköpingskontor ligger centralt beläget på Drottninggatan med närhet till restauranger och affärer samt med bra förbindelse via lokaltrafik. Vi sitter i en charmig byggnad och på kontoret finns en lounge för gemenskap, konferensrum och samtalsrum.

Östergötlands IT-marknad är och har länge varit en spännande kombination av mindre startups till större globala bolag. Här finns möjligheten att arbeta med bland annat myndigheter, produktbolag och tillverkande industrier. Vi har ett starkt samarbete med kringliggande kontor och täcker södra Sverige från Stockholm ned till Malmö.

Möt Linköpings VD – Pontus

Pontus har mångårig bakgrund inom ledarskap, försäljning och rekrytering och startade upp kontoret i Linköping under våren 2023.

Vad är era framtidsplaner i Linköping?
– Vi ska växa organiskt och skapa en arbetsplats där vi verkligen kan trivas långsiktigt med snälla kollegor. För mig handlar det om att dels utgå ifrån individen och vad som för den är viktigt och ger förutsättningar för bästa möjliga balans mellan jobb och fritid. Dels skapa en gemenskap där vi kan hämta energi, glädje och utbyta kunskap och erfarenheter oss emellan.

Vad ser du fram emot mest?
– Jag ser fram emot att låta resan vara målet. Att få arbeta brett med kollegor, kandidater och kunder samt att utveckla bolaget tillsammans med snälla människor. Närmst i tiden ser jag fram emot att introducera våra nya kollegor samt fortsatt lära känna intressanta personer och berätta om vår fantastiska modell.

Linköping

Pontus Lundqvist

VD – Linköping 072-384 27 07 pontus.lundqvist@visionite.se

Magnus Sjöholm

Försäljningschef 072-1412652 magnus.sjoholm@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.