Luleå-kontoret

Vårt Luleåkontor ligger mitt i centrala Luleå med utsikt över Storgatan och en glimt mot vattnet i Norra Hamn. Här sitter vi i stora fräscha lokaler med öppet kontorslandskap. På kontoret har vi ett konferensrum, samtalsrum och loungehörna för gemenskap. Dessutom finns en stor terrass i söderläge på innergården att använda när vädret tillåter.

Norrbottens IT-marknad är väldigt spännande, här finns flertalet myndigheter och många industrier och vi ser att efterfrågan efter IT-specialister ökar. Här finns möjlighet att jobba mot våra kunder inom bank, finans, produktbolag och myndigheter både med lokal förankring och remotelösningar. Vi har ett starkt samarbete med våra andra kontor längs norrlandskusten i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall och tillsammans är vi cirka 150 seniora IT-konsulter.

Möt Luleås VD – Petter

Petter startade upp kontoret i Luleå under hösten 2022. Vårt Luleåkontor har fått en flygande start och är idag 20 anställda.

Vad är du mest stolt över?
– Jag är stolt över att vi alltid jobbar med människan i fokus och gemenskapen, för mig är det viktigt att vi ska trivas och jobba tillsammans! Jag är även stolt över vår modell som lyfter livsbalans, både med utrymme för fritid och ur ett förmånsperspektiv. Och att vi alltid har långsiktighet i det vi gör, vi letar efter de som vill vara med på resan i Luleå och bygga något tillsammans.

Vad kommer vara fokus framåt för Luleåkontoret?
Mitt främsta fokus är att fortsätta träffa och anställa snälla och kompetenta IT-specialister i Norrbotten som vill jobba hos oss.

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.