Malmö-kontoret

Vårt Malmökontor ligger några hundra meter från Centralstationen i Malmö på 5:e våningen med underbar utsikt över Östra hamnkanalen i ena änden och en takterass med utsikt över takåsarna i den andra änden. Kontoret har gott om plats med allrum, mötesrum och flera separata kontor ifall man vill jobba ostört.

Här arbetar drygt 20 härliga medarbetare mot våra kunder inom fintech, hotell, bygg, flygtrafiken, myndigheter och start-ups/Scaleups.

Möt Malmös VD- Johnny Sälleberg

Johnny har en imponerande bakgrund inom IT och försäljning där han bland annat arbetat som kundansvarig, försäljningschef och etableringsansvarig. Johnny var med och startade upp kontoret i Malmö under hösten 2022.

Ni har en imponerande tillväxt, vad är nyckeln till framgången?  

Jag ser det som en omedelbar följd av att vi lyckats lokalisera och attrahera rätt människor till oss. Människor som värdesätter det vi står för och vill vara i form av ett seniort mindset kopplat till sin profession där snällheten står i fokus, detta har i sin tur skapat såväl nöjda medarbetare som nöjda kunder.

Vad är era framtidsplaner i Malmö? 

Vi ser fram emot att fortsätta vårda de relationer vi inlett sedan starten i september 2022 samt att fortsätta skapa nya och det gäller både kandidater och kunder. Vi vill vara dem som man hört gott om och har en bra upplevelse utav, det är vi övertygade om kommer fortsätta innebära glada tider för oss.

Vi ser också fram emot fler närliggande kontor på ännu okända orter för att skapa synergier och bryggor och fortsätta vårda vårt goda renommé och nätverk i södra Sverige.

Vad är viktigast för dig när du anställer medarbetare?
Jag tittar mycket på genuinitet och kontinuitet när jag träffar människor i min roll. När jag anställer kan det handla om hur man uttrycker sig redan för flera månader sedan; det kan vara en så enkel sak som ett vänligt bemötande i vår första kontakt.

Hur jobbar ni med gemensamma aktiviteter lokalt på kontoret?
Vi har som utgångspunkt att göra något tillsammans för de som kan och vill en gång i månaden och antingen hittar vi på någonting själva som klättring, ölprovning eller en enklare AW. Vi vill också lyssna in önskemål om aktiviteter från oss som jobbar här för att inte göra saker för görandets skull! Vi hoppas att detta kan ge den enskilde en inblick i sina kollegors fritid där man knyter andra band än endast yrkesmässiga, att skapa en tid för oss alla att se fram emot!

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.