Örebro-kontoret

Vårt Örebrokontor finner du centralt beläget på Olof Palmes Torg nära Conventum och Södra Station. På kontorets stora loungeytor ses alla kollegor gärna och tar en gemensam fika och morgonkaffet intas gärna vid den stora köksön.

I Örebro är vi ca 30 seniora IT-specialister som arbetar mot många olika branscher, bland annat inom försäkrings- och fordonsindustrin, inom bank och finans samt mot offentlig sektor. Vi spelar gärna padel tillsammans eller kör en pingisturnering på kontoret. Kontoret har också en stor takterass med utsikt över stora delar av Örebro, varmt välkommen att besöka oss för att få veta mer om oss och vi som arbetar på Visionite Örebro.

En flexibel arbetsplats

För oss är flexibiliteten i arbetslivet en central del, där vi anpassar oss efter vad våra medarbetare önskar och finner viktigt. En del av oss arbetar från kontoret på heltid, en del sitter hemifrån några dagar i veckan, medan andra sitter mestadels ute hos kund. Som konsult hos oss har man tillgång till kontoret och är välkommen att arbeta härifrån precis i den utsträckning som man själv vill.

 

Kontoret är för oss en viktig samlingsplats för att skapa en gemenskap och tillhörighet. Här ses vi och har många gemensamma aktiviteter tillsammans, så som middagar, spelkvällar eller pingisturneringar. Vi ser till att alltid ha mycket olika typer av aktiviteter inplanerade under året, allt från gemensamma luncher och afterworks till gokart, boule eller tillexempel bowling. Det ska alltid finnas möjlighet att vara med när det passar och när man själv vill. För oss är det viktigt att det känns genuint och att vi inte umgås för att vi måste, utan för att vi vill!

“En samlingsplats för att skapa gemenskap och tillhörighet”

Vårt främsta fokus kommer alltid att vara att våra medarbetare mår så bra som möjligt, där vi alltid uppmuntrar till en sund livsstil och en kontinuerlig vidareutveckling. Vi erbjuder en stor frihet och har hög tillit till våra medarbetare. Hos oss bestämmer du själv som konsult hur mycket du vill arbeta och vi följer inte upp någon debiteringsgrad. Det viktigaste för oss är att det finns en bra och sund balans mellan arbete och fritid.

Möt Örebros VD – Malin

Malin har varit med och drivit Örebrokontoret sedan starten 2021.

Hur är det att jobba i rollen som VD på Visionite Örebro?
Min roll handlar väldigt mycket om att bygga relationer, både kopplat till våra kunder och konsulter. Jag lägger mycket tid på att ta hand om våra medarbetare och hitta bra samarbetsparters som matchar våra konsulters behov och kompetens. Vi anställer kompetenta och snälla människor som vi tror på, för att sedan hitta rätt kund med rätt uppdrag specifikt för konsultens kompetens och erfarenhet.

Vad kommer vara kontorets största fokus kommande åren?
Mitt största fokus är, och kommer alltid vara att utgå från individen, oavsett hur mycket vi omsätter eller växer. Vi vill jobba med våra medarbetare länge, så även om vi har höga ambitioner om att bli fler, så kommer alltid prio ett vara de vi har anställda.

Men vi vill självklart fortsätta anställa ödmjuka, snälla och duktiga människor, och på sikt är min förhoppning att vi kommer bli ett av Örebros största konsultbolag!

Örebro

Malin Landén

VD – Örebro 076-786 06 60 malin.landen@visionite.se

Miranda Pojen (föräldraledig)

Affärschef 076-061 88 12 miranda.pojen@visionite.se

Emma Schough

Affärschef 072-1764619 emma.schough@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.