Örnsköldsviks-kontoret

Vårt Ö-vikskontor ligger centralt mitt i stan. Här sitter vi i fräscha och nyrenoverade lokaler med mycket ljusinsläpp. Vi har ett öppet kontorslandskap med en familjär och mysig känsla och med många platser för att umgås. I huset har vi även tillgång till en stor härlig lounge där vi gärna hänger för en aw, spelar shuffleboard eller andra gemensamma aktiviteter. Du kan även jobba från loungen om du känner för att byta miljö. I lokalen finns även möjlighet att teckna medlemskap på ett nyöppnat gym.

Möt vår affärschef- Patricia

Patricia har varit med och startat upp kontoret i Örnsköldsvik under hösten 2022.

 

Berätta om din roll som affärschef?
– I min roll ser jag mig som en partner till våra konsulter, ett bollplank som finns där för att stötta dem. Jag tycker det är roligt att träffa nya spännande personer i Ö-viksområdet, både potentiella nya IT-specialister och kunder. Det häftigaste med min roll är att vara med och hjälpa våra konsulter att öka sin livsbalans!

– Det är viktigt att alla känner sig välkomna att komma och gå som man vill på kontoret oavsett man väljer att arbeta mestadels här, kunden eller från hemmet. Jag är mån om den vardagliga kontakten där vi genuint bryr om oss varandra och hur vi mår, på så sätt kan jag lära känna medarbetarna på riktigt.

Vad är era framtidsplaner i Ö-vik?
– Vi vill fortsätta med vår fina sammanhållning och göra roliga saker tillsammans. Vi vill fortsätta växa med fler kompetenta och snälla personer – men samtidigt alltid behålla den genuina känslan och säkerställa att alla blir sedda och hörda.

Örnsköldsvik

Patricia Angerlind (föräldraledig)

Affärschef 073-846 98 08 patricia.angerlind@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.