Sundsvalls-kontoret

Vårt Sundsvallskontor ligger mitt på stora torget, strax intill stadshuset i centrala Sundsvall. Vi är drygt 50 seniora IT-specialister, med tyngd inom systemutveckling och arkitektur. Vi har också kompetenser inom bland annat test, testledning, krav och projektledning.

En del av oss arbetar från kontoret på heltid, medan andra jobbar hemifrån eller sitter mestadels ute hos kund. Då vi till vardags sitter lite utspridda blir kontoret en viktig samlingsplats, där vi umgås och har roligt tillsammans. Vi har många gemensamma aktiviteter och samtliga kan också droppa in på kontoret när man vill och bara komma som man är.

“Kontoret är en samlingsplats, där vi umgås och har roligt tillsammans”

Möt vår kontorschef – Ida

Ida var med och startade upp Sundsvallskontoret under 2020. Hon sprider energi till sin omgivning och brinner för att få vara med att se sina medarbetare utvecklas i sin yrkesroll och som individer.

Vad tror du är nyckeln bakom att Sundsvallskontoret lyckats knyta till sig många duktiga IT-talanger?

Kort och gott så tror jag att det är tack vare att vi har branschens bästa erbjudande. Vi erbjuder den bästa ersättningen, vilket är en viktig del. Men såklart är det inte allt. Vi lägger även stor vikt vid att säkerställa att du som individ blir sedd, hörd, och får cred för det arbete du faktiskt lägger ned. Att våra medarbetare får ihop hela sitt livpussel är för oss superviktigt. Vi skräddarsyr därför alltid upplägget för våra medarbetare för att matcha just den individens behov på ett så optimalt sätt som möjligt.

Vart är sundsvallskontoret på väg framåt?

Vi har något unikt och vill gärna finnas till för alla. Samtidigt vill vi aldrig tappa kärnan – att det ska kännas genuint och personligt. För att behålla den kvalitén kommer vi alltid fortsätta utgå från varje individ, alltid hålla det vi lovar och säkerställa att alla blir sedda och hörda.

IT-marknaden här i Sundsvall är väldigt stark och växer. Och vi vill såklart också växa genom att knyta till oss fler kompetenta och snälla människor till vårt härliga gäng!

Är du mer nyfiken på oss? Ring, skicka ett mejl eller kom förbi vårt kontor över en kopp kaffe!

Sundsvall

Sebastian Hedblom

VD-region Södra Norrland 076-777 33 33 sebastian.hedblom@visionite.se

Ellen Engström

Affärschef 073-0233751 ellen.engström@visionite.se

Melinda Ulin

Affärschef 073-025 55 50 melinda.ulin@visionite.se

Ida Strömgren

COO-region Södra Norrland 072-050 39 94 ida.stromgren@visionite.se

Amanda Åhlin

Affärschef 070-387 76 22 amanda.ahlin@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.