Västerås-kontoret

Västerås, med sin idylliska placering vid Mälarens vackra strand, är inte bara en charmig stad med en rik historia, utan också en spännande hub för IT/teknikbaserade bolag. Som Sveriges sjätte största stad lockar Västerås med en harmonisk balans mellan stadsliv och natur, vilket gör den till en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

En flexibel arbetsplats

Vårt Västeråskontor hittar ni på Slottsgatan 27, ett stenkast från vackra Svartån. Här finns det alltid utrymme att komma förbi på en kopp kaffe eller njuta av utsikten över Västerås från någon av takterrasserna. Vi har ett nyrenoverat och fräscht kontor med tillgång till flera mötesrum. 

Att mina medarbetare ska må bra och trivas i vardagen kommer alltid vara min högsta prioritering.

Möt vår VD – Elin

Västeråsbördiga Elin Steinvall är lokal VD på kontoret i Västerås. Elin har bred erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen där hon jobbat med kompetensförsörjning inom primärt IT och teknik. De senaste åren har hon också jobbat med utveckling och projektledning av IT-utbildningar och öppnar nu våren 2024 vårt Västerås-kontor.    

Hur planerar du att bygga och leda ditt team för att säkerställa framgång och tillväxt i den nya regionen?
– Jag vill bygga Västerås bästa arbetsplats för IT-specialister och skapa en fin kultur med snälla människor som värdesätter livsbalans. Att mina medarbetare ska må bra och trivas i vardagen kommer alltid vara min högsta prioritering. På så sätt är jag övertygad om att kunna bygga långsiktiga och hållbara relationer som genererar tillväxt över tid.  

Hur tror du att Visionites värderingar och företagskultur kommer att bidra till att bygga en stark närvaro och rykte i Västerås?
– I ett samhälle som allt mer präglas av ohälsosam stress och många som lever med psykisk ohälsa tror jag Visionite kan bidra till en positiv förändring inom branschen. Genom att bygga ett kontor med stark sammanhållning, livsbalans i fokus och där individen själv erbjuds en ersättningsmodell anpassad efter sina egna behov tror jag vi kommer skapa långsiktiga samarbeten. Trots närheten till bland annat Stockholm och Uppsala känns det viktigt att finnas lokalt i Västerås för att etablera och vårda relationer med kandidater, konsulter och kunder. 

Vad ser du mest fram emot just nu?
– Jag ser otroligt mycket fram emot att bygga ett team av snälla IT-specialister och skapa en stark gemenskap här i Västerås. Att få vara med från start och följa utvecklingen från dag ett motiverar mig mycket! Jag vill ha kul på vägen och det är jag övertygad om att jag kommer ha. 

Västerås

Elin Steinvall

VD – Västerås 070-835 7254 elin.steinvall@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.