Visionite fortsätter att växa och etablerar sig nu i Finland. Sedan starten 2018 har koncernen befunnit sig på en enastående tillväxtresa med femton orter runtom i Sverige. Visionite består idag av mer än 450 medarbetare och nu är målsättningen att göra en liknande resa även i Finland!

“Jag kan knappt bärga mig att dela vår berättelse och jag ser med stor förväntan på resan som väntar oss!”

Silja Alvik, Managing Director, Visionite Helsinki

 

 

Den finländska etableringen kommer att inledas i Helsingfors där Silja Alvik kommer att leda satsningen. Silja har en gedigen B2B erfarenhet från IT konsultbranschen med ett stort nätverk av kunder och IT-specialister. Hon kommer att dra stor nytta av sin tidigare erfarenhet inom rekrytering och försäljning.

– Jag är otroligt glad över möjligheten att skapa något helt nytt i Finland och öppna upp vårt första kontor mitt i Helsingfors. Att få vara med på denna resa och få möjlighet till att sprida kunskap om oss för IT-specialister och kunder inom branschen känns fantastiskt. Jag kan knappt bärga mig att dela vår berättelse och jag ser med stor förväntan på resan som väntar oss, berättar Silja.

Visionite tar med sig en mängd erfarenheter och expertis från sina framgångsrika satsningar i Sverige och Norge, och en av målsättningarna är att behålla samma låga personalomsättning på under 1% även i Finland. Expansion med livsbalans som framgångsfaktor fortsätter för Visionite.


Jag är glad och förväntansfull inför den spännande resan vi kommer att göra i Finland.  Jag ser oerhört mycket fram emot att få träffa kommande finländska kunder och IT specialister.  Nu kör vi i gång!”

Magnus Wingmark, Head of New Markets at Visionite

 

Sedan starten 2019 har Visionite vuxit med 2000% i omsättning och öppnat kontor på femton orter runtom i Sverige. IT-konsultbolaget sticker ut på marknaden med sin lönemodell, intressanta uppdrag och en stark sammanhållning. Här arbetar över 400 seniora IT-specialister i roller som exempelvis systemutvecklare, projektledare, systemarkitekter och testledare.

Visionite-modellen är en ersättningsmodell som skapades för att kunna erbjuda IT-specialister en ersättningsmodell anpassad efter individens behov. Det ger en frihet att styra över sin egna vardag och påverka sina egna intäkter, samtidigt som tryggheten och styrkan i att ingå i ett team finns där.

Nyfiken att veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa er verksamhet i Helsingforsregionen? Tveka inte att höra av dig!

Kontakt: 

Silja Alvik
+358 406818115
Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki
silja.alvik@visionite.fi
www.visionite.fi

Magnus Wingmark

+46 73-644 41 05
magnus.wingmark@visionite.se
www.visionite.se

Gå tillbaka