Tillväxtresan fortsätter och vi kan stolt meddela att vi öppnar ett helt nytt kontor i Halmstad! Att Halmstad är den perfekta platsen för vårt nya kontor råder det inga tvivel om. Staden har ett starkt näringsliv med mycket attraktiv kompetens på marknaden.  

“Jag har starka visioner om att bli regionens bästa arbetsgivare och växa tillsammans med med de absolut snällaste och mest kompetenta IT-specialisterna.”

 

– Andreas Jonsson, VD Visionite Halmstad.

 

Andreas Jonsson som kliver in i rollen som lokal VD för Halmstadskontoret har långt erfarenhet av arbete med försäljning, kompetensförsörjning och ledarskap i regionen.  

– Jag har starka visioner om att bli regionens bästa arbetsgivare och växa tillsammans med regionens absolut snällaste IT-specialister. En kultur som fokuserar på gemenskap, utveckling och balans mellan jobb och fritid. Min främsta prioritering kommer alltid vara på IT-specialisternas välmående på och utanför jobbet. Till vår hjälp erbjuder vi marknadens bästa ersättningsmodell vilket skapar goda förutsättningar för att uppnå en optimal livsbalans, berättar Andreas.

Nya kontoret med Andreas i spetsen gör det möjligt att vara ännu närmare kunderna och fortsätta möta de behov som de har i sin verksamhet. Madeleine Regnér, VPO för Visionite i Halmstad, berättar förväntansfullt om framtiden i Halmstad:

– Vi är övertygade om att denna expansion kommer att göra det möjligt för oss att utveckla vår verksamhet och stärka vår position på marknaden. Vi är glada över att påbörja detta nya kapitel i vår resa och ser fram emot att arbeta med våra kunder, partners och framförallt de snällaste IT-specialisterna som prioriterar livsbalans berättar Madeleine.

Nyfiken att veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa er verksamhet? Tveka inte att höra av dig!  

Kontakt: 

Andreas Jonsson  

073-065 28 20 
andreas.jonsson@visionite.se 
www.visionite.se 

Gå tillbaka