Pressbild på medarbetare från Visionite
Press

#1 Sveriges bästa arbetsplats

Den globala organisationen Great Place to Work rankar för tjugoandra året i rad de organisationer i Sverige som fått högst betyg av sina medarbetare. Vid en gala på Berns salonger i torsdags, som leddes av artisten Oscar Zia, presenterades vinnarna. IT- bolaget Visionite tog guld i klassen medelstora företag.

Läs mer
Press

Visionite utökar sin närvaro med nytt kontor i Västerås 

Visionite, det ledande IT-konsultbolaget som är känt för sin marknadsledande ersättningsmodell och starka sammanhållning, meddelar nu öppnandet av sitt 16:e kontor i Sverige. Det nya kontoret i Västerås markerar en betydande milstolpe i företagets fortsatta tillväxtstrategi och kommer att ledas av den erfarna ledaren Elin Steinvall, som tillträder som lokal VD. 

Läs mer
Medarbetare

Möt vår HR-chef Magdalena Persson

Magdalena har arbetat i IT-konsultbranschen i många år och byggt upp en imponerande karriär. Hon är norrlänningen som efter 12 år söderut flyttade tillbaka till Umeå och arbetar nu som HR-chef på vårt huvudkontor. Hon har en bred erfarenhet inom HR och rekrytering och har tidigare haft roller som IT-rekryterare, Team Lead, HR nationellt och internationellt.

Läs mer

Gävle, nu kommer vi!

Som ledande aktör inom IT-konsultbranschen är Visionite stolta över att meddela etableringen av ett helt nytt kontor, denna gång i Gävle. Med erfarenhet inom IT-branschen och rekrytering tillträder ingen mindre än Johan Windeborg som lokal VD för det nya kontoret.

Läs mer
Press

Visionite öppnar kontor i Halmstad 

Tillväxtresan fortsätter och vi kan stolt meddela att vi öppnar ett helt nytt kontor i Halmstad! Att Halmstad är den perfekta platsen för vårt nya kontor råder det inga tvivel om. Staden har ett starkt näringsliv med mycket attraktiv kompetens på marknaden.

Läs mer

Erik Pålsson – Head of Bid Management

Sedan starten 2018 har Visionite haft en häpnadsväckande omsättningstillväxt på 2000%. Denna imponerande prestation har lett till en etablering av kontor i femton städer i Sverige, samt även i grannländerna Norge och Finland. I dagsläget har bolaget över 450 IT-specialister och gått från 0-440 miljoner i omsättning på fem år. Nu förstärks framgångsresan med en ny topprekrytering, Erik Pålsson, i rollen som Head of Bid Management.

Läs mer
Medarbetare

Karlstadskontorets nya VD – Rebecca Bly 

Med en gedigen erfarenhet inom försäljning, rekrytering och djup förståelse för den lokala IT-marknaden i Karlstad tar Rebecca Bly över rodret som VD för Karlstadkontoret.

Läs mer
Press

Visionite öppnar i Helsingfors

Visionite fortsätter att växa och etablerar sig nu i Finland.  Sedan starten 2019 har Visionite befunnit sig på en enastående tillväxtresa med femton orter runtom i Sverige.  Visionite består idag av mer än 400 medarbetare och nu har vi som målsättning att göra en liknande resa även i Finland!

Läs mer
Totalt 16 nyheter

1 2