Östersunds-kontoret

Östersundskontoret ligger i hjärtat av Östersund med utsikt mot Stortorget. Här sitter vi i moderna och nyrenoverade lokaler på närmare 300 kvm. Vi startade upp under 2020 och är idag ett härligt gäng på 25 personer. De flesta av oss utgår från Östersund och en del från Åre där vi också har ett kontor.

Vi har lyckats knyta till oss några av Östersunds mest kompetenta IT-specialister som jobbar både mot privat- och offentlig sektor, inom bland annat systemutveckling, projektledning, iOS och arkitektur.

För oss är det viktigt att kontoret ger en familjär känsla där alla känner sig välkomna oavsett om man vill svänga förbi på en kaffe eller sitta och jobba ostört.

Förutom ett öppet kontorslandskap med skrivbordsplatser och mötesrum som kan bokas, har vi även en stor gemensam yta med kök, soffor och pingisbord som kan användas för många olika aktiviteter. Här brukar styra ihop gemensamma frukostar, middagar och AWs.

Vi tycker också om att hitta på grejer utanför kontoret – så som padel, gokart eller shuffleboard.

 

“En familjär känsla där alla känner sig välkomna, oavsett om man vill svänga förbi på en kopp kaffe eller jobba ostört”

Möt Östersunds VD – Christian Olsson

Christian är ansvarig VD för våra kontor i Östersund och Åre.

Hur är det att jobba som VD på Visionite och driva regionen? 

Det absolut bästa med mitt jobb är att få möjlighet att arbeta med några av Östersunds vassaste IT-specialister, att dem dessutom är genomsnälla och härliga människor gör jobbet ännu roligare! Det är även dessa människor som är grunden till den familjära och fina känsla vi har på kontoren i Östersund och Åre. Minst en gång per dag sätter jag mig och tittar på alla foton över våra anställda, det ger mig en enorm energi och glädje att fortsätta sträva efter att vara regionens absolut bästa arbetsgivare. Att sedan ha förmånen att driva ett expansivt bolag i en tillväxtregion som Jämtland är otroligt inspirerande. Vi vet att en stor utmaning i regionen är kompetensbristen bland annat inom IT. Att då få möjlighet att erbjuda företag och organisationer i regionen lokala IT-specialister känns både viktigt och bra, att vi även lyckas locka hit människor från andra delar av landet känns lite extra bra i en ur-jämtes hjärta.

Varför är livsbalans viktigt? 

En av de delar jag är mest stolt över att jobba på just Visionite är att vi alltid jobbar med människan i fokus. Vår ersättningsmodell skapar förutsättningar för varje individ att få mer Livsbalans. Sen är det inte min uppgift att definiera vad livsbalans är för mina anställda, för vissa handlar det om att vara först på plats i VM8:an för att hinna med några åk innan morgonmötet, för andra handlar det om att kunna skapa fina förutsättningar för sig själv den dagen man går i pension. Eller varför inte unna sig själv att vara ledig i tre månader över sommaren då uppdraget ändå tar slut under våren. Möjligheterna finns där och det är upp till våra konsulter att själva definiera vad som är Livsbalans för just dom!

Hur skulle du beskriva framtidsplanerna för regionen? 

Möjligheterna är oändliga i regionen och en av dom saker jag älskar med mitt jobb är när jag träffar människor som inte är uppvuxna i Jämtland men som nu planerar att ta med sig familjen och flytta upp då man vill komma närmare friluftslivet och fjällen. Att då även kunna erbjuda attraktiva karriärmöjligheter och spännande uppdrag känns otroligt bra. Sen ska vi fortsätta med att anställa snälla och duktiga medarbetare och hitta utmanande uppdrag till dessa. Fortsätter vi med det så är jag helt övertygad om att vi på sikt kommer bli en av branschens största aktörer i regionen och den bästa arbetsgivaren för IT-specialister.

Östersund

Christian Olsson

VD Östersund/Åre 070-880 58 84 christian.olsson@visionite.se

Teodor Peterson

Affärschef 070-272 09 32 teodor.peterson@visionite.se

Caroline Jonsson

Affärschef 072-2301455 caroline.jonsson@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.