Den globala organisationen Great Place to Work rankar för tjugoandra året i rad de organisationer i Sverige som fått högst betyg av sina medarbetare i deras medarbetarundersökning. IT-bolaget Visionite vann och tog guld i klassen medelstora företag. Det är det finaste priset man kan vinna och vi är otroligt stolta. Det är ett bevis på att våra medarbetare trivs så bra som vi tror och är stolta över att arbeta hos oss vilket är det bästa betyget av alla säger Mattias Matsson, VD & grundare.

“Våra kontor är mer än bara en arbetsplats. Det är ett gemensamt forum och en trygg punkt för våra medarbetare. Flexibilitet, inspiration och gemenskap genomsyrar alla våra kontor


– Mattias Matsson, grundare och koncern VD Visionite.

Snällhet nyckeln till Visionites framgång
Med toppresultat genom hela Great Place To Works medarbetarundersökning är det ingen tvekan om att Visionite är en bra plats att jobba på. På undersökningens påstående ”Allt sammantaget är detta en mycket bra arbetsplats” svarade hundra procent av de anställda ja.

Visionite grundades i Umeå 2018, och har i dag expanderat till 16 städer över hela Sverige. Vd Mattias Matsson sitter på huvudkontoret i Umeå med ett tryggt leende. Bolagets framgångsrecept stavas snällhet.

– Vi vill alltid anställa snälla it-specialister, det tummar vi aldrig på. Människor med liknande driv och engagemang som oss, men som också är genomfina personer, säger Mattias Matsson.

 Hur utses vinnarna?
• Great Place to Work® är en global organisation som finns i över 100 länder och varje år gör världens största medarbetarundersökning. Miljontals medarbetare får ta ställning till samma 61 påståenden om sina arbetsgivare.
• Faktorer som mäts är bland annat ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och kamratskap.
• Bakom arbetsplatsstudierna ligger forskning om vad som utmärker en lönsam och bra arbetsplats med engagerade medarbetare.
• Utifrån resultaten i medarbetarundersökningarna rankas varje år de organisationer som presterat allra bäst i varje land.
• Tre vinnare prisas i Sverige: Sveriges Bästa Arbetsplats stora organisationer (+250 medarbetare), Sveriges Bästa Arbetsplats medelstora organisationer (50-249 medarbetare) och Sveriges Bästa Arbetsplats små organisationer (20-49 medarbetare).

Mer info https://www.greatplacetowork.se/


Kontakt: 

Lovisa From, marknadskoordinator Visionite

lovisa.from@visionite.se
www.visionite.se 

Om Visionite: 
Visionite är ett ledande IT-konsultbolag som erbjuder en marknadsledande ersättningsmodell och intressanta uppdrag. Med en stark förankring i värden som snällhet och livsbalans strävar Visionite efter att skapa en trivsam arbetsmiljö där medarbetarna kan blomstra både professionellt och personligt. Med 16 kontor runt om i Sverige fortsätter Visionite att leverera högkvalitativa IT-lösningar till sina kunder och stärka sin närvaro på marknaden.

Gå tillbaka