Visionite, det ledande IT-konsultbolaget som är känt för sin marknadsledande ersättningsmodell och starka sammanhållning, meddelar nu öppnandet av sitt 16:e kontor i Sverige. Det nya kontoret i Västerås markerar en betydande milstolpe i företagets fortsatta tillväxt och kommer att ledas av den erfarna ledaren Elin Steinvall som tillträder som lokal VD.

På Slottsgatan, ett stenkast från vackra Svartån, öppnar nu Elin Steinvall, VD för Visionite Västerås, dörrarna till företagets 16:e kontor. Elin har bred erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen där hon jobbat med kompetensförsörjning inom primärt IT och teknik, men även utveckling och projektledning av IT-utbildningar. Nu ser hon fram emot att bygga Västerås bästa arbetsplats för IT-specialister med en fin kultur och stark gemenskap.

“Jag vill bygga Västerås bästa arbetsplats för IT-specialister och skapa en fin kultur med snälla människor som värdesätter livsbalans.”


– Elin Steinvall, VD Visionite Västerås.

Vad var det som lockade dig att starta upp Visionites kontor i Västerås?
– Att få möjligheten att etablera ett företag med en vision jag starkt tror på i min hemstad känns väldigt fint. För mig är det viktigt att alltid se människan bakom arbetet och att då kunna erbjuda snälla IT-specialister en anställning med fokus på individen fick mig att vilja starta upp Visionite i Västerås. Jag har själv alltid värdesatt egenskapen snäll och att nu få driva ett bolag där samma egenskap värdesätts känns väldigt givande.

Hur planerar du att bygga och leda ditt team för att säkerställa framgång och tillväxt i den nya regionen?
– Jag vill bygga Västerås bästa arbetsplats för IT-specialister och skapa en fin kultur med snälla människor som värdesätter livsbalans. Att mina medarbetare ska må bra och trivas i vardagen kommer alltid vara min högsta prioritering. På så sätt är jag övertygad om att kunna bygga långsiktiga och hållbara relationer som genererar tillväxt över tid.

Hur tror du att Visionites värderingar och företagskultur kommer att bidra till att bygga en stark närvaro och rykte i Västerås?
– I ett samhälle som allt mer präglas av ohälsosam stress och många som lever med psykisk ohälsa tror jag Visionite kan bidra till en positiv förändring inom branschen. Genom att bygga ett kontor med stark sammanhållning, livsbalans i fokus och där individen själv erbjuds en ersättningsmodell anpassad efter sina egna behov tror jag vi kommer skapa långsiktiga samarbeten. Trots närheten till bland annat Stockholm och Uppsala känns det viktigt att finnas lokalt i Västerås för att etablera och vårda relationer med kandidater, konsulter och kunder.

Hur ser du på konkurrenssituationen i Västerås och hur kommer Visionite att differentiera sig och sticka ut på marknaden?
– Genom att fokusera på individen och erbjuda intressanta uppdrag, en stark sammanhållning och branschens bästa ersättningsmodell tror jag vi kommer sticka ut bland konsultbolagen i regionen. Vi erbjuder friheten att styra din egen vardag och dina egna intäkter, samtidigt som du får tryggheten och styrkan i att ingå i ett team. På så sätt lyckas vi attrahera de vassaste och snällaste IT-specialisterna. 

Vad ser du mest fram emot just nu? 
– Jag ser otroligt mycket fram emot att bygga ett team av snälla IT-specialister och skapa en stark gemenskap här i Västerås. Att få vara med från start och följa utvecklingen från dag ett motiverar mig mycket! Jag vill ha kul på vägen och det är jag övertygad om att jag kommer ha.

Tre snabba med Elin:

Vad är livsbalans för dig?
För mig kan livsbalans se olika ut under olika perioder. Det handlar om att kunna anpassa dagen utefter hur vardagen ser ut. Jag vill få energi från mitt privatliv att ta med till jobbet, men likväl få energi från jobbet tillbaka till privatlivet. Det tror jag man får genom att ha roligt och ge utrymme till både familj, vänner, jobb och tid för egen återhämtning. 

Vad gör du helst på en ledig dag? 
En ledig dag spenderar jag gärna tid med mina nära och kära. Att kombinera en promenad i solen med långlunch på någon trevlig restaurang är ändå svårslaget. Annars umgås jag gärna med mina barn och gör saker de blir glada av, för det gör även mig glad! Eller varför inte egentid med vännerna på spa? 

Har du någon udda förmåga/talang/intresse?
Vet inte om det är ett udda intresse, men jag älskar att bo på hotell och har bott orimligt många gånger på hotell i Västerås där jag bor. Det är något särskilt med hotellsängar och för att inte tala om frukostbuffé. Man kan inte tro det idag, men en gång i tiden var jag även med och tog VM-guld i formationsdiscodans.


Kontakta oss idag för att få veta mer! 

Kontakt: 

Elin Steinvall, VD Visionite Västerås

070-835 7254
elin.steinvall@visionite.se
www.visionite.se 

Om Visionite: 
Visionite är ett ledande IT-konsultbolag som erbjuder en marknadsledande ersättningsmodell och intressanta uppdrag. Med en stark förankring i värden som snällhet och livsbalans strävar Visionite efter att skapa en trivsam arbetsmiljö där medarbetarna kan blomstra både professionellt och personligt. Med 16 kontor runt om i Sverige fortsätter Visionite att leverera högkvalitativa IT-lösningar till sina kunder och stärka sin närvaro på marknaden.

Gå tillbaka