24 MAJ 2021

Vi förändrar IT-konsultbranschen från grunden

One Group är ett IT konsultbolag med seniora IT specialister i roller som systemutvecklare, projektledare, systemarkitekter och testledare. Bolaget, som startades för två och ett halvt år sedan har idag 101 anställda och beräknas omsätta över 100 miljoner under sitt tredje verksamhetsår.

Fokus på livsbalans

Ledstjärnan är livsbalans och affärsidén är enkel – anställa snälla människor med specialistkunskap och erbjuda en arbetsplats som ingen vill lämna.

Vi ska vara bäst och snälla, svårare än så är det faktiskt inte. När vi säger att vi ska vara bäst så menar vi i alla led, vi ska ha branschens bästa erbjudande och vara en arbetsplats där medarbetarna vill stanna. Lyckas vi med det samtidigt som vi är genuint snälla med varandra så ser vår framtid väldigt ljus ut, berättar Mattias Matsson grundare och Koncern VD.

          20062007        
Gruppbild på ett gäng medarbetare på Visionite

De första årens fokus har varit att etablera sig i hela Sverige för att förse kunder med kompetens oavsett var behovet finns. Att göra detta i en pandemi har minst sagt varit krävande, men möjligt. Genom hårt arbete och kloka beslut visar nu bolaget lönsamhet på alla orter.

Redan efter ett år ser vi att våra nystartade kontor kan bidra till koncernens lönsamhetstillväxt vilket är grunden för fortsatt expansion och möjlighet för att ge fler människor livsbalans, säger Erik Jonsson, Grundare och etableringsansvarig.

Planen framåt för One group är att fortsätta växa med hög kvalitet. Under 2021 och 2022 kommer fokus ligga på att fortsätta utveckla och behålla befintliga medarbetare och samtidigt etablera kontor på fler orter som Malmö, Jönköping, Uppsala och Linköping.  

Gå tillbaka