Umeå-kontoret

Strax intill Tegsbrons norra fäste står det Umeå-kända Thulehuset – ett av Umeås högsta byggnader med utsikt över Umeälven. Det är här ni hittar Umeåkontoret!

Umeåkontoret är Visionites huvudkontor och det är här vi har våra rötter. Vi är ett gäng snälla människor på 60 personer som erbjuder alla typer av IT-lösningar inom både offentlig- och privat sektor.

Vi är störst inom systemutveckling men har också flera specialister inom bland annat projektledning, arkitektur, BI, test och krav.

Här är vi oss själva

Kontoret är en plats för oss att samlas, umgås och där vi kan koppla av. En del av oss sitter här på heltid, medan andra spenderar mesta av sin tid ute hos kund. Oavsett hur mycket tid våra medarbetare spenderar här vill vi att det alltid ska kännas enkelt att bara kunna droppa in.

När vi letade våra lokaler var vi överens om att köket är det viktigaste rummet – här spenderar vi mycket tid över gemensamma frukostar, middagar och after-works. Vi har ett eget gym med dusch för den som vill hinna med ett träningspass under dagen. Lokalerna är nyrenoverade och bara ett stenkast ifrån både stadskärnan, älven och grönområden.

“En trygg plats där vi kan koppla av, vara oss själva och där vi får energi”

Möt Umeå-kontorets VD – Sara Engström

Sara är idag VD för vårt fantastiska Umeå-kontor. Med stort hjärta och mycket energi jobbar hon varje dag för att skapa värde för människor i sin omgivning.

Hur är det att jobba som VD och leda Umeåkontoret?
Min roll handlar mycket om att skapa möjligheter. För våra kunder, för kandidater och för våra IT-konsulter. Det är en ynnest att jag tillsammans med fantastiska människor får vara med och på riktigt skapa faktiskt värde. Att vi bidrar till att personer får en bättre tillvaro och vardag, både privat och i arbetet – det känns väldigt meningsfullt.

Livbalans är A och O
Vi är en värdegrundstyrd organisation där vi ständigt jobbar med våra konsulter för att skapa livbalans. Vi ger tillbaka mer pengar samtidigt som våra medarbetare själva får styra över sin arbetssituation utifrån det man själv mår bra av. Vi spenderar mycket tid på vårt arbete och det blir därför en stor del av vårt liv, men jobbet är långt ifrån allt. Jag är övertygad om att vi alla blir en bättre version av oss själva, både i arbete och privat, om vi jobbar för att hålla en sund balans mellan jobbet och fritid.

Vad ser du mest fram emot de kommande åren?

Det som är så otroligt spännande med Visionite är att vi har valt att resan är målet. Vi är en målinriktad organisation med höga ambitioner, men det absolut viktigaste är att vi har roligt och mår bra hela vägen. Jag ser fram emot att fortsätta växa och bli fler medarbetare. Min målsättning är att vi ska växa och bli 100 erfarna IT-specialister inom ett par år.

Umeå

Linnea Olofsson

Affärschef 072-2161748 linnea.olofsson@visionite.se

Abdul Abdulmajid

Försäljningschef 073-6444197 abdul.abdulmajid@visionite.se

Johanna Stighall

Affärschef 072-203 17 38 johanna.stighall@visionite.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.