Medarbetare

Möt vår HR-chef Magdalena Persson

Magdalena har arbetat i IT-konsultbranschen i många år och byggt upp en imponerande karriär. Hon är norrlänningen som efter 12 år söderut flyttade tillbaka till Umeå och arbetar nu som HR-chef på vårt huvudkontor. Hon har en bred erfarenhet inom HR och rekrytering och har tidigare haft roller som IT-rekryterare, Team Lead, HR nationellt och internationellt.

Läs mer
Medarbetare

Möt vår medarbetare – Mattias Fält

Mattias har lång erfarenhet inom IT-branschen och jobbar idag som systemutvecklare i Umeå. Han lockades till Visionite av möjligheten att i större utsträckning kunna styra över sin egen tid och ekonomi.

Läs mer
Pressbild på medarbetare från Visionite
Press

#1 Sveriges bästa arbetsplats

Den globala organisationen Great Place to Work rankar för tjugoandra året i rad de organisationer i Sverige som fått högst betyg av sina medarbetare. Vid en gala på Berns salonger i torsdags, som leddes av artisten Oscar Zia, presenterades vinnarna. IT- bolaget Visionite tog guld i klassen medelstora företag.

Läs mer
Press

Visionite utökar sin närvaro med nytt kontor i Västerås 

Visionite, det ledande IT-konsultbolaget som är känt för sin marknadsledande ersättningsmodell och starka sammanhållning, meddelar nu öppnandet av sitt 16:e kontor i Sverige. Det nya kontoret i Västerås markerar en betydande milstolpe i företagets fortsatta tillväxtstrategi och kommer att ledas av den erfarna ledaren Elin Steinvall, som tillträder som lokal VD. 

Läs mer

Gävle, nu kommer vi!

Som ledande aktör inom IT-konsultbranschen är Visionite stolta över att meddela etableringen av ett helt nytt kontor, denna gång i Gävle. Med erfarenhet inom IT-branschen och rekrytering tillträder ingen mindre än Johan Windeborg som lokal VD för det nya kontoret.

Läs mer
Press

Visionite öppnar kontor i Halmstad 

Tillväxtresan fortsätter och vi kan stolt meddela att vi öppnar ett helt nytt kontor i Halmstad! Att Halmstad är den perfekta platsen för vårt nya kontor råder det inga tvivel om. Staden har ett starkt näringsliv med mycket attraktiv kompetens på marknaden.

Läs mer
Medarbetare

Erik Pålsson – Head of Bid Management

Sedan starten 2018 har Visionite haft en häpnadsväckande omsättningstillväxt på 2000%. Denna imponerande prestation har lett till en etablering av kontor i femton städer i Sverige, samt även i grannländerna Norge och Finland. I dagsläget har bolaget över 450 IT-specialister och gått från 0-440 miljoner i omsättning på fem år. Nu förstärks framgångsresan med en ny topprekrytering, Erik Pålsson, i rollen som Head of Bid Management.

Läs mer
Medarbetare

Karlstadskontorets nya VD – Rebecca Bly 

Med en gedigen erfarenhet inom försäljning, rekrytering och djup förståelse för den lokala IT-marknaden i Karlstad tar Rebecca Bly över rodret som VD för Karlstadkontoret.

Läs mer
Totalt 12 nyheter

1 2